Myymässä

Aika myydä asunto tai tontti?

Olemme ylpeitä, hyvät asiakkaamme, että olemme saaneet palvella teitä jo yli 10 vuoden ajan LKV-pätevyydellä sekä Hyvää Välitystapaa noudattaen.

Haluamme jatkaa samalla linjalla, yksilöllisesti, jokaisen asiakkaan tarpeet huomioon ottaen ja markkinatilanteen vaihteluista huolimatta saada aikaan mahdollisimman monta tyytyväistä asunnon myyjää.

Meillä kohteesi pääsee hyvin esille koko myyntiprosessin ajan. Markkinoimme kohteitamme etuovi.com, oikotie.fi sivustoilla sekä kotisivuillamme osoitteessa pluskiinteistot.fi. Monet ostajat löytävät myös kotinsa toimistomme ikkunasta Raastuvankatu 22:sta. Kohteiden valokuvauksessa hyödynnämme ammattivalokuvaajaa.

Pyydä meiltä ilmainen arviointi ja kohdekohtainen välitystarjous, joka ei sido Sinua mihinkään, tehdään yhdessä Sinun elämäntilanteeseesi sopiva yksilöllinen suunnitelma asuntosi markkinoinnista ja myynnistä.

Tarvitsetko arvion asunnostasi?

Suunnitteletko asuntosi myyntiä?

Pyydä meiltä ilman sitoumusta ilmainen arvio myyntiä varten sekä tarjous välityspalkkiosta.
Meiltä saat myös pelkän arviointikirjan esimerkiksi pankkia, perukirjaa tai muuta tarkoitusta varten.

Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla. Otamme Sinut mielellämme vastaan myös toimistollamme Raastuvankatu 22:ssa.

20190607123007_281445_Wolffintie_12_as_12-9

Asiakirjat ja muut aikaa vievät asiat

Hoidamme kaikki myynnissä tarvittavat asiakirjat kuten taloyhtiöltä tarvittavat tiedot sekä teemme kauppakirjat ja tilaamme osake- tai panttikirjat. Sovimme myös kauppa-ajan ja teemme ilmoitukset verottajalle sekä taloyhtiölle omistajan vaihdoksesta.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi asuntosi myynnistä, niin olemme Teihin yhteydessä mahdollisimman pian.