Säljande

Tid att sälja bostad eller tomt?

Bästa kunder, vi är stolta över att vi har fått betjäna er redan för över 10 år med AFM-behörigheten och Goda förmedlingsseden.

Vi vill fortsätta betjäna er individuellt, med hänsyn till varje kunds behov och upprätta så många nöjda kunder som möjligt trots förändringar i marknaden.

Hos oss syns ditt objekt bra. Vi annonserar våra objekt på sidor etuovi.com och oikotie.fi samt med våra hemsidan pluskiinteistot.fi. Många köpare hittar sina hem också via vårt kontorsfönster på Rådhusgatan 22. En professionell fotograf tar bilder av alla våra objekt.

Be oss om en kostnadsfri värdering

Be oss om en kostnadsfri värdering och personligt erbjudande på förmedlingsprovision, som är inte bindande. Tillsammans gör vi en personlig plan på marknadsföringen och försäljningen av Din bostad, som passar speciellt Din situation.

20190607123007_281445_Wolffintie_12_as_12-9

Dokumenter och andra tidtagande ärenden

Vi tar hand om alla dokumentärer som behövs för försäljningen, liksom uppgifter från bostadsbolag. Vi också gör köpebrevet och beställer aktie- eller pantbrevet. Vi också bokar köpetiden och anmäler skattebyrån och bostadsbolagen om nya ägaren.

Kontakt oss